Alla inlägg under februari 2008

Av bambi - 15 februari 2008 07:29

Så här ser mina mammajeans ut, dom är ganska snygga och bekväma! Dom är låga med en hög mudd som man drar över magen.


Och så ser ni den lilla kulan i slutet av vecka 13  :)


Imorse så tror jag föresten att jag kände bebisen för första gången, men jag är inte säker... det är ju ganska tidigt? Men efter jag duschade så la jag mig i sängen (eftersom jag mådde illa) och låg med handen på nedre delen av magen och så kände jag hur hela den bara flyttade på sig som en stor hicka (fast det kändes inte som en vanlig hicka i magen). Gjorde inte ont eller nåt... bara hoppade till... hela nedre delen av magen. Spännande  :)

Av bambi - 14 februari 2008 18:07

Ja, just det... glömde berätta att våra nya madrasser kommer på måndag! Äntligen! En annan rolig nyhet är att älsklingen har blivit kallad till intervju hos Sveriges tredje största advokatbyrå  :)


Idag på alla hjärtans dag så har vi förutom shoppat även fikat (åt en jättemumsig hallonpaj) och så har vi hyrt film och älsklingen fixar med maten just nu: fläskfilé med potatisgratäng  *mums*

Av bambi - 14 februari 2008 16:54

Snart firar vi vår 6-års dag. Förra året när vi firade 5 år så åkte vi till Rom på en långweekend, det var verkligen supermysigt! Men i år blir det bara en kryssning med Viking Lines Cinderella, vi har dock bokat in lite spa för att lyxa till det lite  :)


Så det jag ser fram emot just nu är:

10 dagar till LÖN!

21 dagar tills vi åker på kryssning

41 dagar till ultraljudet

51 dagar tills vi åker till Teneriffa

Av bambi - 14 februari 2008 16:27






















Idag så handlade jag vårt första plagg till bebisen! Jag kunde inte motstå denna underbara söta body på Granit, så jag köpte två (en till vår bebis och en till min kompis som födde i tisdags).


Hon i affären sa att det är supersvårt att få tag i barnkläder i grått och svart (denna body finns i svart också), vilket är lite synd... jag tycker att det är bra med unisex kläder till barn och jag kommer att i stort sett bara köpa unisex kläder till vårt barn.


Bodyn kom i en söt tygpåse också  :)

Av bambi - 14 februari 2008 16:25

Idag var jag och handlade lite mammakläder på H&M. Köpte ett par jeans (var i desperat behov av ett par), 2 bas linnen och en tunika/topp. Jag är ju i fjärde månaden nu och det börjar verkligen märkas på kläderna. Men det finns inte direkt gott om mammakläder! Vi var till Åhlens City och letade mammakläder, men dom hade inga! Jag blev förvånad att ett sånt stort varuhus inte hade några alls!

Av bambi - 14 februari 2008 11:12

Lite suddig bild kanske...


Linne: asos (Chloe Sevigny inspirerade linne)

Kofta: kashmir-kofta från La Redoute

Jeans: Fornarina Cult


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 13 februari 2008 11:00

Jag fick sms mitt i natten av en vän som födde en liten dotter igår  :)

Vi har redan bestämt att vi ska vara föräldralediga samtidigt och hitta på en massa skoj tillsammans  :)


Ska nog ringa senare eller kanske imorgon och höra hur allt gick!


Jag slutar 13.30 idag, jag funderar starkt på att åka hem då... mår inte tip top, vilket är lite självförvållat denna gång då jag satt uppe till halv tolv igår och spelade poker. Jag var i en turnering som höll på i över 3 timmar... jag kom 11:a av över 200 personer. Så lite närmare koftan är jag!

Av bambi - 12 februari 2008 19:03

Jag betalde precis handpenningen på vår resa till Teneriffa. Det ska bli så härligt att åka *längtar massor*. Jag och älsklingen älskar att resa och detta är resa nr. 11 för oss tillsammans, under våra 6 år tillsammans. Jag hoppas att vi kan fortsätta och resa en massa när barnet kommer. Resorna vi har varit på är:


1.) Alanya, Turkiet (maj 2002) - Vi hade bara varit tillsammans 2-3 månader när vi åkte på vår första resa tillsammans. Åkte sista-minuten med Fritidsresor och hamnade på ett jättefint 4-stjärnigt hotell!


2.) Zakynthos, Grekland (augusti 2002) - Mitt favorit ställe eftersom vattnet var kristallklart och det var otroligt fina stränder och dessutom älskar jag Grekland! Jag starkt rekommenderar att åka till Zakynthos!


3.) Skopelos & Skiathos, Grekland (augusti 2003) - Denna resa bjöd mina svärföräldrar oss på (dom var också med och älsklingens syskon). En rolig sak med Skopelos är att den lilla ön har 365 kyrkor (en för varje dag på året)!


4.) Backpacking i Thailand (december 2003) - Åkte runt i Thailand och såg en hel del. Jag blev dock magsjuk ett par dagar som förstörde resan lite grann. Vi varierade boende, så att vi ibland bodde superbilligt (500 bath/natt = 100 kr.) och ibland väldigt lyxigt. Det var väldigt roligt att åka runt och bara göra det man hade lust med. Vi gillade Phi Phi bäst och stannade där 5 dagar.


5.) Paris, Frankrike (maj 2004) - En lång weekend i Paris, fanns otroligt mycket att se. Vi var duktiga och gick uppför trapporna i Eiffeltornet (till 2:a våningen, mer kan man inte gå) och såg Mona Lisa förstås. Men roligast var absolut katakomberna som bestod av miljontals skelett.... har aldrig sett nåt liknande!


6.) Hurghada, Egypten (mars 2005) - Jag har alltid sagt att jag nån gång i livet vill se pyramiderna, så därför begav vi oss till Egypten. Det var väldigt häftigt att se pyramiderna, sfinxen och riktiga mumier. Annars var inte landet så imponerande, vi hade all-inclusive på hotellet... men det var inte direkt så häftigt.


7.) Terracina, Italien (juli 2005) - Underbar fin kuststad. Vi åkte till Pompeji som var riktigt häftigt att se (man såg bland annat liken av dom som blev begravda i aska). Vi besökte även en vingård och såg hur dom gjorde vin.


8.) Venedig, Italien (juni 2006) - Superhäftig stad som alla bör besöka nån gång i livet! Vi åt en massa glass, åkte gondol (100 euro för 45 min, svindyrt!), matade duvor på Markusplatsen, mm.


9.) Rom, Italien (mars 2007) - En lång weekend i Rom för att fira vår 5-års dag. Vi drack Dom Perignon (vintage 1992), besökte alla sevärdigheter som Colosseum, Peters kyrkan, spanskatrappan, pantheon, mm. mm.


10.) Medelhavskryssning (juni 2007) - Finns en hel kategori om resan, kika här. En snabb version: Är nog den bästa resan vi varit på. Underbart lyxigt, all mat ingick (vilket resulterade i en 3 kilos viktuppgång), 2 pooler på fartyget, mm mm. Stannade till i: Palma, Tunis, Rom, Genoa, St. Raphael och Barcelona.


11.) Den kommande resan till Teneriffa april 2008!


Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards