Senaste inläggen

Av bambi - 3 januari 2009 17:37

Åh, va jag älskar att vi har badkar nu! Tar ett bad nästan varje dag! Denna gång blev det kanske lite väl mycket skum... men mysigt var det i allafall  :)

Av bambi - 3 januari 2009 16:11

En kompis sa att Zack har godiskinder.. det tycker jag var ett passande sätt att beskriva hans söta runda kinder  :)


Av bambi - 3 januari 2009 13:42

Ja, det stämmer... killen med blonderat långt hår (med så fin utväxt) och vita linser är far till mitt barn. Som tur är så ser han inte ut på detta vis längre... eller "tur" kanske man inte kan kalla det... för om han hade gjort det så skulle det nog inte ha blivit så många barn gjorde här...


För er som inte regelbundet följer bloggen så finns det lite nyare bilder på min sambo här och här. Bilden här ovan är lite över 10 år gammal... och vi har varit tillsammans i snart 7 år... ville bara påpeka det!

Av bambi - 3 januari 2009 13:36

God morgon! :)


Fast det är väl snart eftermiddag. Jag sov unegfär 12 timmar under natten, vet inte varför jag var så trött.


Hon som vi bytte lägenhet ringde igår kväll 21.40 och undrade om det fanns ett till telefonjack i lägenheten. Det var 5 veckor sen vi bytte lägenhet, ska vi aldrig bli av med henne?

Av bambi - 2 januari 2009 22:46

Jag har blivit utmanad av Ecolocobloggen (Ecoloco sponsrade en tävling jag hade tidigare i bloggen!). Utmaning består utav att skriva bra saker man gör för miljö och mindre bra saker... det lät som en annorlunda och nyttig utmaning så jag antar den!


De 3 bästa sakerna:

  • Jag köper nästan alltid ekologiska produkter när det finns som alternativ, t.ex alltid ekologisk mjölk.
  • Vi använder bilen väldigt sällan och aldrig när vi ska någonstans inom Stockholm.
  • Jag har börjat vädra mina kläder istället för att tvätta dom, det sliter mycket på både själva kläderna och miljön.

De 3 sämsta sakerna:

  • Vi har mycket lampor tända i lägenheten, speciellt nu under denna mörka årstid. (Men vi tänder även en hel del ljus.)
  • Vi har en hel del apparater på stand-by läge av ren lathet...  *skäms*
  • Vi slänger en hel del mat!

3 saker jag vill bli bättre på:

  • Stänga av alla apparater ordentligt...
  • Använda lågenergi-glödlampor (men nu skulle man ju bli tvingad av EU, eller hur var det?)
  • Lära mig mer om hur man kan leva mer ekologiskt (är inte så påläst som jag skulle vilja vara)

Detta var ju en himla nyttig utmaning, jag kom på en massa saker jag kunde förbättra! Gör gärna en sån här lista ni också! Jag utmanar alla som vill! :) 

Av bambi - 2 januari 2009 17:50

Man kan ju spela på det mesta nuförtiden hos dom stora spelbolagen och även förstås vem som vinner Let's Dance. Favoriter är Blondinbella, Laila Bagge och Magdalena Graaf. Hasse Aro tror man inte lika mycket på...  han kanske ser lite för stel ut i Efterlyst-studion?

Av bambi - 2 januari 2009 16:32

Mina svärföräldrar tycker om att åka skridskor på mälaren på vintern. Dom är duktiga och har alltid med sig isdubbar och lina. Idag var dom ute och åkte tillsammans med min sambos syster och hennes kille. Sambons syster och kille ser hur en kille ramlar av en isjakt (en båt som åker på isen) och fastnar med sin munkjacka. Dom ropar efter svärfar som har linan och ringer SOS. Svärfar kastar sig i vattnet och drar upp killen. Dom börjar med hjärt och lungräddning men får inte igång andning. Så dom vet inte om killen klarade sig. Det lät riktigt läskigt!


Svärfar hann vara i vattnet i ca 5 minuter så han var riktigt frusen nu. Dom övriga var lite chockade (så klart).


Ni kan läsa om händelsen i dagens tidning här, även aftonbladet och DN har skrivit om det bland andra olyckor på isen idag.

Av bambi - 2 januari 2009 15:22

Zack har börjat låta annorlunda på natten när han är hungrig. Istället för att gny lite som han gjorde förut så sätter han igång och "pratar" väldigt högt och ljudligt (se videoklippet om ni inte förstår vad jag menar). Detta har resulterat i att jag inte riktigt har förstått om han är hungrig eller om det är något annat han vill. Men efter ett par nätter så har jag förstått att han menar att han är hungrig. Men konstigt att ändra signal så där... det förvirrar en väldigt mycket. Precis när man tycker att man förstår sig på ungen så tar han och ändrar på det?


Sen har Zack även börjat vakna en gång extra på natten. Från lyxen att vakna en gång runt 03-04 och amma honom så vaknar han nu en gång runt 00-01 och sen en gång till runt 05-06.


Jag vet inte vad dessa förändringar beror på, kanske att han är lite förkyld just nu? Nåja, han fyller snart 4 månader och då ska han få börja äta lite gröt på kvällarna och då kanske kan sover bättre  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards