Alla inlägg under juni 2007

Av bambi - 25 juni 2007 09:09

Idag ar vi i Barcelona, vi ska pa en liten guidad tur och sen kanske shoppa lite... sen sa blir det att ligga vid poolen och pressa... eftersom det ar sista kvallen! Tiden har gatt sa fort!


Igar var absolut den roligaste dagen, da var vi pa RAFTING! Sa roligt! Och sa otroligt vacker natur.. vi akte pa en liten och ganska grund flod genom berg i Frankrike.. helt otroligt var det...

Jag trodde att jag skulle ramla i minst en gang eftersom jag ar sa klantig, men jag klarade mig!


Imorgon aker vi hem, sa da uppdaterar jag bloggen ordentligt med allt vi har gjort!


Kram kram!

Av bambi - 21 juni 2007 19:44

Hej!

Midsommar imorgon, och da kommer vi att vara i Rom. Det skulle bli 32 grader i Rom, varmt och skont.


Idag sa var vi i Tunisien, men vi gick inte av baten utan lag vid poolen. Tror att vi bada har brant oss, aven fast vi smorde in oss ordentligt med solfaktor flera ganger, solen ar stark har ute pa medelhavet och sa blaser det lite pa baten sa man kanner inte hur varmt det ar egentligen.


Baten ar otroligt fin! Och maten ar underbar, har nog redan gatt upp 3 kg! Igar at jag t.ex 3 desserter till middagen... men man maste ju prova alla!


Kanske skriver nat mer inlagg fran baten, men internet ar SVINdyrt... £8 for 30 minuter, det ar engelska pund har pa baten eftersom det ar egentligen en brittisk bat, sa det ar lite jobbigt att rakna om valutan...


Puss och kram!

Av bambi - 18 juni 2007 20:05

I gårdagens DN så kunde man läsa om Morgan och Märtha som hade träffats via nätet och skulle nu gifta sig. Som om detta är något nytt? Kändes lite onödigt att ägna 2 hela sidor åt detta... men för vissa är det kanske nåt nytt...


Jag och älsklingen, som båda är riktiga datanördar, träffades faktiskt via nätet. Då, för över 5 år sen, var det ovanligt. Vi pratade faktiskt till och med om vi skulle hitta på en annan historia om hur vi träffades eftersom det kändes så nördigt då... hehe...


Men det är en ganska roliga historia, hur vi blev ihop... så om ni orkar läsa, här kommer den:


När jag började gymnasiet (alltså ca 11 år sen.. oj, va tiden går fort) så fick vi alla en varsin bärbar dator. Detta var extremt ovanligt då, men detta var en nyöppnad gymnasieskola och dom ville locka dit elever. Jag hade redan innan en dator hemma (en gammal hederlig 486:a) som jag chattade på IRC på ibland. Jag var till och med Sop (super operator) på kanalen #Sweden (chat-kanalen).


Men i allafall så satt man ju och chattade mestadels hela dagarna (vilket jag nu får erfara från andra hållet då alla våra elever har en varsin stationär dator) och där stötte jag på Älsklingen. Men då, så hade jag redan pojkvän (mitt första seriösa förhållande som varade i 4,5 år) så jag flörtade bara med älsklingen, inget mer. Vi hade även IRC-träff/fest där vi datanördar som brukade chatta i kanalen #sweden träffades i Göteborg, så där fick jag träffa älsklingen för första gången på riktigt! Men kom i håg att jag hade redan pojkvän, så inget hände! Men jag tyckte verkligen att han var jättesnygg och gillade honom verkligen!


Sen... typ 6 år senare... så var jag medlem på Aros-portalen en community för dom som bor i och i närheten av Västerås (jag bodde då i närheten och han är ifrån Västerås) och där hade jag ett kort på mig på min presentation. Jag hade tappat all kontakt med älsklingen, men så en dag får jag ett meddelande på Arosportalen från älsklingen som skrev "men är det inte du som jag chattade med för länge sen?" ... så då åkte jag och träffade honom... och nu var vi båda singlar... men vi skulle bara träffas som kompisar. Så jag följde med honom på en fest, bara som kompis, hade inga förväntningar. Men sen när vi kom hem efter festen så skulle han sova i soffan och jag i hans säng (han är ju en gentleman) vilket var i samma rum, och när vi låg där på varsin sida om rummet så började vi prata... och vi pratade... pratade HELA natten. Det var då vi märkte att vi tyckte nog om varandra  :)


Det roliga är ju att jag var redan attraherad av älsklingen första gången jag träffade honom i Göteborg, så jag tog lite kort på honom på den festen och har fortfarande kvar dom  :)


Det känns lite som om vi hör ihop eftersom vi hittade tillbaka till varandra så där  :)  *älskar honom*

Av bambi - 18 juni 2007 19:48

(okej, nu är det mycket tjat om resan... bare with me...)

Det jag längtar mest till är...


  • Poolbaren - som faktiskt är en bar i poolen! Man sitter verkligen i poolen och dricker!

  • Dygnet runt buffén - nån natt klockan 3:30 så måste jag gå upp och äta lite fish n' chips eller nåt  (båten är brittisk, och dom äter ju inget annat där  *fördomar fördomar*)

  • Jacuzzin - finns tre stycken (i olika temperaturer) på däck... där vill jag sitta med en... *hmm*... Sangria kanske..?

  • Stå Up Showerna - i en av barerna så ska det vara stå up komiker varje kväll.. jag gillar faktiskt stå up komik.. inte alla förstås.. men dom flesta... men jag funderar på om jag verkligen kommer att gilla brittisk humor... jag är faktiskt ingen Monty Pyton-fan (*fördomar fördomar igen*)

  • Att sitta ute på däck med ett glas vin och sen solnedgången med min älskling!
Av bambi - 18 juni 2007 19:41

Läste just Ullis blogg och kom på att Annie Lennox låt "Little Bird" är så skön... lyssnar på den just nu och blir genast på bättre humör  :)


P.S Demi Moore dansar/strippar till denna låt i Striptease. Det var där jag hörde låten första gången  :) D.S.

Av bambi - 18 juni 2007 19:29

07:15 lyfter vårt flyg imorgon... vilket betyder att vi måste checka in runt 05:15 (sjukt tidigt)... vilket i sin tur betyder att vi måste hemifrån ca 04:30 och alltså gå upp ca 03:45...


Snart dags att sova alltså...   :P

Av bambi - 18 juni 2007 16:25

Idag (sista dagen) fick vi våra utvärderingar. Det är nämligen så att alla elever på skolan får fylla i utvärderingar om alla lärare dom har, om skolan, etc.


Detta gör dom varje termin, så detta är min fjärde utvärdering och varje gång får jag en stor klump i magen innan jag ska läsa min. Jag är jätterädd för att dom ska ha skrivit att jag är den "sämsta läraren någonsin" eller "tjock och ful" eller nåt annat sånt... vilket förstås aldrig händer...


Men den här gången tänker jag inte läsa min utvärdering... för det händer alltid att jag hakar upp mig på nån kommentar... som kan vara att jag är "tråkig"  eller "gör samma sak varje lektion" eller nåt sånt... så känner jag mig som en jättedålig lärare och alla dom bra kommentarerna försvinner...


Jag kan tänka på den dåliga kommentaren i flera veckor och känna mig så dålig och dum... så nu vill jag inte förstöra vår semester, så därför har jag slängt utvärderingen i soporna utan att titta på den. (Visst, jag måste medge att jag är lite nyfiken, för dom skriver mycket snälla saker...)


Får se om jag plockar upp den... kanske när vi har kommit hem efter semestern...

Av bambi - 18 juni 2007 15:08

Nu är jag hemma... skönt att det kommer att dröja 8 veckor tills jag är tillbaka på jobbet igen  :)


Nu ska jag:

  • Packa klart
  • Kolla upp hur man kör till arlanda (hur lång tid kan det ta?)
  • Städa/Plocka undan lite
  • Äta upp melonen i kylen så att den inte bli gammal
  • Ladda kamerabatteriet

Hmm.... har jag glömt nåt...? Det brukar man ju alltid göra...

Jag är så trött och seg i huvudet, kunde inte sova.. tänkte bara på resan.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards